heh
Jak czytam nie które komentarze to uśmiech pojawia mi się od ucha do ucha. Jacy wszyscy są mądrzy na forum w necie. W realu - cisza i nic więcej. Anonimowo każdy jest cwany i potrafi kozaczyć.
rzeszowianka2 wiedzie w tym prym. Skoro jesteś taka odważna i piszesz o tym, że ludzie powinni się przeciwstawić to uczyń to pierwsza. Bądź przykładem dla innych. Czy tylko na forum jesteś taka odważna?? A może czekasz a ktoś pierwszy się wychyli i będziesz czekała na efekty??
Ludzie ogarnijcie się. Takim gadaniem i psioczeniem sobie nie poprawicie.No chyba że dacie upust swoim emocjom. Tylko tyle.
Ja pracuje w tej firmie już trochę lat i jakoś nie marudzę i nie narzekam na tą sytuację tylko staram się coś z tym robić.
Jak pisał beria - pracę można zmienić i nie piszcie że to śmieszne, bo to prawda, a ludzie piszący że to jest śmieszne boją się chyba wyzwań i szukania innej pracy no chyba że po za Jabilem nic dla siebie nie mają.
Mam nadzieje że ta sytuacja się wyjaśni ja najszybciej i każdy z Was będzie mógł spać spokojnie bo jak tak dalej pójdzie to nerwy Wam wysiądą.
Teraz możecie mnie zbesztać i pokrzyczeć na mnie

):)