Niezależne forum mieszkańców Kwidzyna i nie tylko :-)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Odp: Piłka ręczna MMTS w sezonie 2012/2013
PostNapisane: 13 maja 2013, o 10:35 
To że Ty kibicujesz wszystkim nie oznacza ,że inni też tak robią .Dla nas w Kwidzynie liczy się tylko Rodło a mtsy mamy gdzieś .

PostNapisane: 13 maja 2013, o 13:35 
NOWY(L) napisał(a):
To że Ty kibicujesz wszystkim nie oznacza ,że inni też tak robią .Dla nas w Kwidzynie liczy się tylko Rodło a mtsy mamy gdzieś .
Acha i uważasz przez to, że jesteś lepszy.

PostNapisane: 13 maja 2013, o 13:43 
A gdzie ja tak napisałem ??
Po prostu smiesza mnie te płacze i lamenty o wielkiej kradzieży .
Trzeba było myśleć wcześniej .

Tytuł: Re: Piłka ręczna MMTS w sezonie 2012/2013
PostNapisane: 13 maja 2013, o 13:46 

tak :shock: :oops: ,a mam pytanko czy to prawda ze miasto dolozylo kase na flage ktora jest teraz w Plocku :) :grin: :D

PostNapisane: 13 maja 2013, o 13:47 

NOWY(L) napisał(a):

Śmieszy cię to, że kibice okazali się złodziejami?

NOWY(L) napisał(a):
Trzeba było myśleć wcześniej.

O czym? Normalnym ludziom do głowy kradzież nie przychodzi.
Widać mamy inne standardy życia w społeczeństwie.

Świat byłby bezpieczniejszy, gdyby przed wejściem do samolotu trzeba by było zjeść kawałek bekonu.
NDIE

PostNapisane: 13 maja 2013, o 13:52 

punky, ubierz szalik Arki Gdynia i idz na spacer po Gdansku,zobaczysz jak wyglada standart zycia w naszym spoleczenstwie,KIBICE mts-u okazali sie leszczami i tyle,teraz wy im ukradniecie :D czy sprawa w sadzie bedzie? :D :D :D

PostNapisane: 13 maja 2013, o 13:59 
NOWY(L) napisał(a):
A gdzie ja tak napisałem ??
Trzeba było myśleć wcześniej .
Ale tu żaden kibic z MMTS-u nie płacze i nie lamentuje to właśnie Ci lepsi kibice Rodła wynieśli ten temat.

PostNapisane: 13 maja 2013, o 14:40 
Dobra.Parę słów w kwestii wyjaśnienia :D
Od razu zaznaczam,że nie mam zamiaru się wdawać z nikim w polemikę,a różnica zdań innych użytkowników jest dla mnie generalnie zrozumiała.
Ale......

No właśnie.
Póki kibice mts-u siedzieli sobie na hali,oglądali sobie meczyk,czasami popukali w bębenek i coś tam zaśpiewali było ok.Na mecz chodziły rodziny zawodników,była sielska atmosfera,burmistrz i władze były w siódmym niebie.Ale w pewnym momencie ktoś wpadł na genialny pomysł i założył sobie klub kibica.Zrobili sobie flagę z napisem "wierni i oddani",szaliki. Zaczęły się zorganizowane wyjazdy ,jakaś tam śmieszna zgoda z Kielcami ,jednym słowem dopingowanie pełną gębą.Tylko kibice mts-u zapomnieli o jednym. Podejmując decyzję o aktywnym kibicowaniu wkroczyli w nasz świat.A nasz świat ma określone i sztywne zasady.Podstawową i najważniejszą zasadą jest taka,że barwy klubowe to świętość i obowiązkiem każdego jest tych barw bronić. :!: Nie wiem czy ci ludzie o tym nie wiedzieli,czy po prostu nie chcieli tego faktu do siebie dopuścić.Ale zderzenie z naszym światem było nieuniknione .A że było do tego bolesne....No cóż .Życie. Może gdyby nie napinali się tak w stronę kibiców z Płocka ,to Ci zachowali by się w troszkę inny sposób. Chociaż wątpię
Cytuj:
Ale tu żaden kibic z MMTS-u nie płacze i nie lamentuje to właśnie Ci lepsi kibice Rodła wynieśli ten temat.

Każda wpadka i porażka lokalnego rywala tak oblubionego przez lokalne władze,to miód na nasze serca :D :D

Tym wpisem kończę ledwo co zaczętą moją obecność w tym temacie.
Pzdr.

PostNapisane: 13 maja 2013, o 15:11 

POMPEY04 napisał(a):
punky, ubierz szalik Arki Gdynia i idz na spacer po Gdansku,zobaczysz jak wyglada standart zycia w naszym spoleczenstwie,KIBICE mts-u okazali sie leszczami i tyle,teraz wy im ukradniecie :D czy sprawa w sadzie bedzie? :D :D :D

Nie czuję takiej potrzeby.

Świat byłby bezpieczniejszy, gdyby przed wejściem do samolotu trzeba by było zjeść kawałek bekonu.
NDIE

PostNapisane: 13 maja 2013, o 16:01 

Dla mnie, nie ma sensu ściąganie flagi, gdy w niedzielę rozpoczynały się Mistrzostwa Polski juniorów młodszych w piłce ręcznej. Interesuję się piłką ręczną kilkanaście lat i nie słyszałem, aby były kradzieże barw w tej dyscyplinie. Dlatego nikt by nie pomyślał że jakieś czubki z Płocka rzucą się na kawałek szmaty. W Płocku po prostu brakuje drużyny, która występuje w najwyższej lidze rozgrywkowej w p. nożnej. Jak Petrochemia grała w I lidze w rozgrywkach piłki nożnej to w tym samym czasie na ręcznej nie mieli żadnej oprawy, szalików i wyjazdów. Co niektórzy nawet nie wiedzieli, że ich Wisła gra w ręczną.
W Kwidzynie ludzie żyją samym sportem, a nie jak kto kibicuje. W Płocku jest odwrotnie - na sportowychfaktach.pl wirtualnie biją się z Kielcami kto miał więcej kibiców, jaką mieli oprawę (wrzucają filmiki z ich przyśpiewkami), a na drugi plan schodzą wyniki ich drużyny

PostNapisane: 13 maja 2013, o 16:02 
NOWY(L) napisał(a):
Tym wpisem kończę ledwo co zaczętą moją obecność w tym temacie.
Pzdr.
Cieszy mnie to, bardzo miło z Twojej strony i fajnie będzie już nie czytać tutaj płytkich wypowiedzi lepszych ludzi.

PostNapisane: 14 maja 2013, o 07:33 

punky napisał(a):
wojtbarca napisał(a):
to nasi się popisali. żeby dać sobie flagę zabrać garstce przyjezdnych...przecież tam jakiś grubas był, trochę dzieci i pełno kobitek...wstyd :)

Niby czym się popisali?

Normalnym ludziom do głowy by nie przyszła kradzież (nawet flagi).

Niby tym, że przecież nawet po meczu jest jakaś ochrona, sprzątaczka, byle kto. Jakaś dziwna sprawa, że nikt nie widział jak matołki z płocka kroją taką dużą flagę.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 14 maja 2013, o 13:04 

gdzie byla straz miejska?na miejscu? ;) :D o policji nie wspomne :570: taka piekna hala,monitoring a tu masz babo placek

PostNapisane: 14 maja 2013, o 19:40 
Przyjaciel forum

A ja z innej beczki :razz:
Dzisiaj nasi młodsi koledzy Orzecha Pereta i innych pokonali Wisłę Płock I bodajże 31:25, taki mały rewanżyk :) .
Fajnie popatrzeć na mecze juniorów młodszych ( widzów na dzisiejszym meczyku na moje oko ok 350), co prawda brakuje jeszcze doświadczenia i umiejętności ale niektóre zagrania , akcje i brameczki pierwsza klasa.
Półfinał w czwartek o 16 tej , warto przyjść i troszkę podopingować naszych młodych zawodników :)

Aha , finał w piątek o 15-tej :D

PostNapisane: 20 maja 2013, o 14:53 

Pocisnęli z biletami na mecz z Puławami w najbliższy weekend,

http://www.mmts-kwidzyn.pl/index.php/ak ... /pokaz/161

18 złoty ulgowy dla dzieci 9, brak rodzinnych

-- 20 maja 2013, 2013 14:44 --

To frekwencja bedzie niziutka niestety.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1